Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
+36 30 6 800 399

A termék telefonon is rendelhető,
hívja a +36 30 6 800 399 telefonszámot!

Szeretne elsőkézből értesülni akcióinkról, nyereményjátékainkról? Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy belájkolja facebook oldalunkat:
ITT: https://www.facebook.com/edenycenter

Blaumann szilikon kuglóf sütőforma (BL-1201)

Ár:
2.390 Ft
Cikkszám: BL-1201
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. április 20.
Szállítási díj: 1.190 Ft
Elérhetőség: Raktáron, azonnal szállítható!

Leírás:
  Kuglóf sütőforma  23x11 cm

Anyag:
   Szilikon

Szín:
    Zöld                   

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Blaumann szilikon sütőformák az élelmiszerek előállításához alkalmazható, 100%-os tisztaságú szilikonból készülnek.

Tulajdonságok:

  • 100%-os tisztaságú szilikon
  • Használható elektromos-,gáz-,valamint mikrohullámú sütőben
  • Hőálló 230°C-ig
  • Az étel egy mozdulattal kifordítható belőle
  • A szilikon természetes tapadásgátló anyag,ezért nincs szükség zsíradék használatára
  • Mosogatógépben is tisztítható

    A GAZDAG KUGLÓF ASZALT GYÜMÖLCSÖKKEL, egy olyan desszert, amit feltétlenül ki kell próbálnod ősszel! 

    Hozzávalók 12 szelethez:
    25 dkg aszalt gyümölcs (vörös áfonya, mazsola, szilva, barack)
    3 evőkanál narancslikőr (vagy gyümölcspálinka)
    5 db tojás
    15 dkg porcukor
    25 dkg lágy vaj + a formához
    2 csomag vaníliás cukor
    1 citrom reszelt héja
    30 dkg liszt + a formához

    A mázhoz:
    10 dkg porcukor
    1 evőkanál citromlé
    1 evőkanál narancslikőr 

    Elkészítés:

    Az aszalt gyümölcsöket összevagdaljuk, és beáztatjuk a likőrbe/pálinkába. A tojásokat kettéválasztjuk,
    a fehérjét kemény habbá verjük 1 csipet sóval, majd 10 dkg apránként hozzáadott cukorral. A vajat
    habosra keverjük a maradék cukorral, a vaníliás cukorral, a citromhéjjal, és egyenként beledolgozzuk a
    tojássárgájákat.A lisztet összeforgatjuk az aszalt gyümölcsökkel. A tojáshab harmadát a sárgájás
    masszába forgatjuk, majd kisebb adagokban, felváltva beledolgozzuk a lisztes keveréket és a maradék
    tojáshabot.
    A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. A kuglófsütőt kivajazzuk, kilisztezzük. A tésztát a formába simítjuk,
    és a sütő alsó rácsán kb. 1 órán át sütjük. Rácsra borítjuk, kihűtjük.
    A mázhoz a porcukrot simára keverjük a citromlével, és a pálinkával (sűrű legyen). Tetejét aszalt
    gyümölcsökkel díszítjük, és hagyjuk megszilárdulni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!